Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Oavik - nå med responsive nettside
nano_oavik.jpg

Nano har designet nye nettsider for OAVIK for å få sidene over på responsive plattform. Så nå fungerer nettsidene supert på både desktop, nettbrett og mobil. 

Tea Eskleand
Buddyelectric.no har blitt ny med Nano Design

Nano Design har oppdatert nettsidene til Buddy Electric - buddyelectric.no
Buddy fokuserer ikke lenger kun på sin egen modell, men selger også andre elbiler. Disse ligger på finn.no, men blir nå hentet direkte inn på den nye nettsiden deres.

Tea Eskleand
Gasa Arkitektkontor har fått nye nettsider

Gasa Arkitektkontor har fått nye nettsider - og de har vi stått for. Sidene har et enkelt, tidløst design, som får frem bildene og prosjektene på best mulig måte. Ta en titt på gasa.no

Tea Eskleand
TNS blir Kantar, og Nano har sørget for nye skilt

TNS har byttet navn til Kantar, og i den forbindelse har Nano designet og stått for produksjon av skilting (utfresede PVC skilt) og foliering i lokalene deres. 

Tea Eskleand
Helhetlig rapport om etisk handel i Norge

I stedet for en årsrapport bestemte IEH seg i år for å gi ut en omfattende rapport om Etisk handel i Norge i 2016. Denne har de gitt ut i samarbeid med FNs bærekraftsmål, og Nano har stått for designet.

Språkmektige RVTS - nye brosjyrer
nano_RVTS_brosjyrer.jpg

Nano har designet brosjyren "Sov godt" for RVTS, som vi nå har satt i hele ni språk - spansk, polsk, urdu, arabisk, thai, tigrinja, russisk, engelsk og norsk.

TrykksakerTea Eskleand
God jul

Nano Design ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en god jul, og et riktig godt 2017.

Vi takker samtidig for et spennende og kreativt år, med morsomme faglige utfordringer og tillit fra både nye og gamle kunder. Gleder oss til fortsettelsen, og håper på mange spennende prosjekter og videre gode samarbeid til neste år.

Tea Eskleand
Nano Design har flyttet

Nano Design har, etter nesten syv år i Uranienborg terrasse, flyttet til Vinderen. Bygget vårt ble solgt, så da tok vi med oss macene våre til nye, fine lokaler på Vinderen. Vi holder til rett ved t-bane stasjonen, og har parkering rett utenfor døren. 

Velkommen!

Tea Eskleand
Datatilsynet øker synligheten

Nano har designet reflekser / slap wraps for Datatilsynet. Disse ble spesiallaget etter designet vi har laget for Datatilsynets kampanje "Nye personvernregler fra 2018".

ProfilmaterialeTea Eskleand