Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Flotte Gulv har fått flotte nettsider
nano_flottegulv_web.jpg

Flotte Gulv trengte nye nettsider der bildene av gulvene deres kom tydeligere frem, og en side som var responsiv og fungerer like bra på alle flater. Nano Design stått for design og programmering, og på kort tid levert nye sider - flottegulv.no

Tea Eskleand
Verktøykasse for RVTS

Nano Design har i samarbeid med RVTS laget en verktøykasse til bruk i direkte arbeid med traumeutsatte barn og unge. Trefigurene er håndmalt av innsatte i Bredveit kvinnefengsel.

Tea Eskleand
Juleøl
kantar_thirst.JPG

Nano Design er nå også i ølbransjen og har laget emballasje til juleøl for Kantar – Kantar Thirst.

Tea Eskleand
Programvareutvikling med innebygd personvern
datatilsynet.jpg

Nano Design har designet denne veilederen for Datatilsynet som skal hjelpe norske virksomheter å forstå og etterleve kravet om innebygd personvern i de nye personvernreglene.

Tea Eskleand
Oavik - nå med responsive nettside
nano_oavik.jpg

Nano har designet nye nettsider for OAVIK for å få sidene over på responsive plattform. Så nå fungerer nettsidene supert på både desktop, nettbrett og mobil. 

Tea Eskleand
Buddyelectric.no har blitt ny med Nano Design

Nano Design har oppdatert nettsidene til Buddy Electric - buddyelectric.no
Buddy fokuserer ikke lenger kun på sin egen modell, men selger også andre elbiler. Disse ligger på finn.no, men blir nå hentet direkte inn på den nye nettsiden deres.

Tea Eskleand
Gasa Arkitektkontor har fått nye nettsider

Gasa Arkitektkontor har fått nye nettsider - og de har vi stått for. Sidene har et enkelt, tidløst design, som får frem bildene og prosjektene på best mulig måte. Ta en titt på gasa.no

Tea Eskleand
TNS blir Kantar, og Nano har sørget for nye skilt

TNS har byttet navn til Kantar, og i den forbindelse har Nano designet og stått for produksjon av skilting (utfresede PVC skilt) og foliering i lokalene deres. 

Tea Eskleand
Helhetlig rapport om etisk handel i Norge

I stedet for en årsrapport bestemte IEH seg i år for å gi ut en omfattende rapport om Etisk handel i Norge i 2016. Denne har de gitt ut i samarbeid med FNs bærekraftsmål, og Nano har stått for designet.