Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Nettsider for Bare Flyt

Nano Design har designet nettsider for nytt floatingsenter i Oslo. Hos Bare Flyt kan du slappe av i vektløs tilstand, uten sanseintrykk (sensory deprivation). Nano Design har selv stresset ned en hektisk hverdag i tanken hos Bare Flyt. Vi anbefaler alle å prøve!

NettsiderTea Eskleand
Leskurkampanje for nye Muchmuseet
IMG_1375 kopi.jpg

Nano Design fikk i oppgave å lage en leskurkampanje for det nye Munchmuseet på Sørenga. Museet blir ferdigstilt i 2018, men allerede nå er det satt opp en paviljong på samme sted, hvor man kan lese om prosjektet. 

KampanjeTea Eskleand
Organisasjon for norske fagskolestudenter

Nano Design har utviklet nye nettsider for ONF - Organisasjon for norske fagskolestudenter. Vi ryddet opp i strukturen og designet en enkel og funksjonell side.

NettsiderTea Eskleand
Kampanje for Datatilsynet

Fra 2018 kommer nye personvernregler, og Nano har designet kampanjemateriale som brosjyre, poster, klistralapper, rollup og annonser.

Spennende oppgave med mulighet for bruk av spesialeffekter.

TrykksakerTea Eskleand
Høyt trykk

Nå er det full fart hos Nano. Mange trykksaker som skal ut før sommeren. I det siste har vi laget diverse brosjyremateriell for Kultur og Idrett i Oslo, Datatilsynet og LRN (Local Resources Network).

Nano elsker mangfold og høytrykk!


Årsrapport for KID - Kultur- og Idrettsbygg

Nano er glade for å ha fått KID som kunde. Kultur- og idrettsbygg i Oslo har en spennende profil og fine bilder å jobbe med. Vi har nettopp satt opp årsrapporten deres, og noen spenstige rollups.


TrykksakerTea Eskleand
Alle sammen i Kor

Nano har designet logo og visittkort for nyopppstartet interiørarkitektkontor - Kor Interiør. Vi jobber for øyeblikket med nettsider - stay tuned!


TrykksakerTea Eskleand
Omsorgsbygg med ny leskurkampanje

Sammen med illustratør Cathrine Finnema, har vi igjen laget leskurplakat, som denne uken var å se over store deler av byen.


KampanjeTea Eskleand