Nano Design

Nyheter

Helhetlig rapport om etisk handel i Norge

I stedet for en årsrapport bestemte IEH seg i år for å gi ut en omfattende rapport om Etisk handel i Norge i 2016. Denne har de gitt ut i samarbeid med FNs bærekraftsmål, og Nano har stått for designet.

Språkmektige RVTS - nye brosjyrer
nano_RVTS_brosjyrer.jpg

Nano har designet brosjyren "Sov godt" for RVTS, som vi nå har satt i hele ni språk - spansk, polsk, urdu, arabisk, thai, tigrinja, russisk, engelsk og norsk.

TrykksakerKjerstin Keller
God jul

Nano Design ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en god jul, og et riktig godt 2017.

Vi takker samtidig for et spennende og kreativt år, med morsomme faglige utfordringer og tillit fra både nye og gamle kunder. Gleder oss til fortsettelsen, og håper på mange spennende prosjekter og videre gode samarbeid til neste år.

Kjerstin Keller
Nano Design har flyttet

Nano Design har, etter nesten syv år i Uranienborg terrasse, flyttet til Vinderen. Bygget vårt ble solgt, så da tok vi med oss macene våre til nye, fine lokaler på Vinderen. Vi holder til rett ved t-bane stasjonen, og har parkering rett utenfor døren. 

Velkommen!

Kjerstin Keller
Datatilsynet øker synligheten

Nano har designet reflekser / slap wraps for Datatilsynet. Disse ble spesiallaget etter designet vi har laget for Datatilsynets kampanje "Nye personvernregler fra 2018".

Landsmøte med nye trykksaker

I forbindelse med landsmøtet til ONF - Organisasjon for norske fagskolestudenter, hadde de behov for nye trykksaker. Nano designet rollups, mapper, brosjyre, håndbok og plakat.