Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Årsrapport for KID - Kultur- og Idrettsbygg

Nano er glade for å ha fått KID som kunde. Kultur- og idrettsbygg i Oslo har en spennende profil og fine bilder å jobbe med. Vi har nettopp satt opp årsrapporten deres, og noen spenstige rollups.


TrykksakerTea Eskleand
Alle sammen i Kor

Nano har designet logo og visittkort for nyopppstartet interiørarkitektkontor - Kor Interiør. Vi jobber for øyeblikket med nettsider - stay tuned!


TrykksakerTea Eskleand
Omsorgsbygg med ny leskurkampanje

Sammen med illustratør Cathrine Finnema, har vi igjen laget leskurplakat, som denne uken var å se over store deler av byen.


KampanjeTea Eskleand
IEH og Norad med ny rapport

IEH har i samarbeid med Norad kommet med en ny, viktig rapport : "Arbeidstaker- og menneskerettigheter i offentlig innkjøp". Nano har designet rapporten, og jobbet med spennende infografikk.


TrykksakerTea Eskleand
Nye menyer for Theatercaféen

Nano har designet nye menyer for Theatercaféen. De har fått nye menyomslag, samt justert innholdslayout. Menylayouten er fleksibel, så Theatercaféen kan legge inn nytt innhold selv.


TrykksakerTea Eskleand
Arkitektene har nye nettsider

Nano har designet nye nettsider til Arkitektene, da de hadde behov for responsive sider som fungerer optimalt på alle flater. Vi la vekt på store bilder og enkel struktur som gjør prosjektene deres lett tilgjengelige. Gå inn og ta en titt på arkitekteneas.no


NettsiderTea Eskleand
Moro for barna på Theatercaféen

Ny underholdning for barna. Nano har designet barnemenyer for Theatercafeen, med illustrasjoner av Cathrine Finnema. Menyen kan brettes til en kokkehatt til de små.


TrykksakerTea Eskleand
Nano ønsker alle en god jul

Nano ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en god jul med disse deilige julekakene fra Piccolina. Vi har hatt et fantastisk år, og gleder oss til videre samarbeid i året som kommer. 

Tea Eskleand