Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Språkmektige RVTS - nye brosjyrer
nano_RVTS_brosjyrer.jpg

Nano har designet brosjyren "Sov godt" for RVTS, som vi nå har satt i hele ni språk - spansk, polsk, urdu, arabisk, thai, tigrinja, russisk, engelsk og norsk.

TrykksakerTea Eskleand
God jul

Nano Design ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en god jul, og et riktig godt 2017.

Vi takker samtidig for et spennende og kreativt år, med morsomme faglige utfordringer og tillit fra både nye og gamle kunder. Gleder oss til fortsettelsen, og håper på mange spennende prosjekter og videre gode samarbeid til neste år.

Tea Eskleand
Nano Design har flyttet

Nano Design har, etter nesten syv år i Uranienborg terrasse, flyttet til Vinderen. Bygget vårt ble solgt, så da tok vi med oss macene våre til nye, fine lokaler på Vinderen. Vi holder til rett ved t-bane stasjonen, og har parkering rett utenfor døren. 

Velkommen!

Tea Eskleand
Datatilsynet øker synligheten

Nano har designet reflekser / slap wraps for Datatilsynet. Disse ble spesiallaget etter designet vi har laget for Datatilsynets kampanje "Nye personvernregler fra 2018".

ProfilmaterialeTea Eskleand
Landsmøte med nye trykksaker

I forbindelse med landsmøtet til ONF - Organisasjon for norske fagskolestudenter, hadde de behov for nye trykksaker. Nano designet rollups, mapper, brosjyre, håndbok og plakat.

TrykksakerTea Eskleand
Nettsider for Bare Flyt

Nano Design har designet nettsider for nytt floatingsenter i Oslo. Hos Bare Flyt kan du slappe av i vektløs tilstand, uten sanseintrykk (sensory deprivation). Nano Design har selv stresset ned en hektisk hverdag i tanken hos Bare Flyt. Vi anbefaler alle å prøve!

NettsiderTea Eskleand
Leskurkampanje for nye Muchmuseet
IMG_1375 kopi.jpg

Nano Design fikk i oppgave å lage en leskurkampanje for det nye Munchmuseet på Sørenga. Museet blir ferdigstilt i 2018, men allerede nå er det satt opp en paviljong på samme sted, hvor man kan lese om prosjektet. 

KampanjeTea Eskleand
Organisasjon for norske fagskolestudenter

Nano Design har utviklet nye nettsider for ONF - Organisasjon for norske fagskolestudenter. Vi ryddet opp i strukturen og designet en enkel og funksjonell side.

NettsiderTea Eskleand
Kampanje for Datatilsynet

Fra 2018 kommer nye personvernregler, og Nano har designet kampanjemateriale som brosjyre, poster, klistralapper, rollup og annonser.

Spennende oppgave med mulighet for bruk av spesialeffekter.

TrykksakerTea Eskleand
Høyt trykk

Nå er det full fart hos Nano. Mange trykksaker som skal ut før sommeren. I det siste har vi laget diverse brosjyremateriell for Kultur og Idrett i Oslo, Datatilsynet og LRN (Local Resources Network).

Nano elsker mangfold og høytrykk!