Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Posts in Trykksaker
Årsrapport for Omsorgsbygg
nano_omsorg_årsrapport2018.jpg

Nano har designet årsrapporten for Omsorgsbygg, for 2018. Spennende å jobbe med den nye visuelle identiteten til Oslo Kommune!

TrykksakerTea Eskleand
Nano Design - like aktuell jul etter jul

I år blir det et gledelig gjensyn med “Julekongen” som NRKs julekalender. Nano har designet DVD-omslaget, i tillegg til en rekke andre DVD-omslag for NRK, bla “Fantorangens jul”.

TrykksakerTea Eskleand
Oche - Oslo Dart Club

I dag åpner 1300 kvm med dart i Oslo. Nano har stått for design av nettsider (programmert av Inovo), nyhetsbrev, samt trykksaker som menyer og gavekort - og til og med et eget Snapchatfilter.

ochedart.com

Årsrapport for nærmiljøet, Ris Vel
nano_risvel.jpg

Nano fikk i oppdrag å utforme ny årsrapport for RIs Vel. Spennende å jobbe med et prosjekt for nærmiljøet! Årsrapporten ble utformet som en digital PDF, og skulle ikke trykkes.

TrykksakerTea Eskleand
Bekken og Barns verdier i innbydende innpakning
nano_bekkenogbarnverdier.jpg

Bekken og Barn hadde behov for et dokument å gi ansatte i alle landets filialer, samme verdigrunnlag og visjon. Nano designet en liten trykksak, og fikk Cathrine Finnema til å illustrere.

TrykksakerTea Eskleand
Verktøykasse for RVTS

Nano Design har i samarbeid med RVTS laget en verktøykasse til bruk i direkte arbeid med traumeutsatte barn og unge. Trefigurene er håndmalt av innsatte i Bredveit kvinnefengsel.

Helhetlig rapport om etisk handel i Norge

I stedet for en årsrapport bestemte IEH seg i år for å gi ut en omfattende rapport om Etisk handel i Norge i 2016. Denne har de gitt ut i samarbeid med FNs bærekraftsmål, og Nano har stått for designet.

Språkmektige RVTS - nye brosjyrer
nano_RVTS_brosjyrer.jpg

Nano har designet brosjyren "Sov godt" for RVTS, som vi nå har satt i hele ni språk - spansk, polsk, urdu, arabisk, thai, tigrinja, russisk, engelsk og norsk.

TrykksakerTea Eskleand