Nano Design

Nyheter

Her kan du lese siste nytt om hva vi jobber med

Posts in Trykksaker
Landsmøte med nye trykksaker

I forbindelse med landsmøtet til ONF - Organisasjon for norske fagskolestudenter, hadde de behov for nye trykksaker. Nano designet rollups, mapper, brosjyre, håndbok og plakat.

TrykksakerTea Eskleand
Kampanje for Datatilsynet

Fra 2018 kommer nye personvernregler, og Nano har designet kampanjemateriale som brosjyre, poster, klistralapper, rollup og annonser.

Spennende oppgave med mulighet for bruk av spesialeffekter.

TrykksakerTea Eskleand
Høyt trykk

Nå er det full fart hos Nano. Mange trykksaker som skal ut før sommeren. I det siste har vi laget diverse brosjyremateriell for Kultur og Idrett i Oslo, Datatilsynet og LRN (Local Resources Network).

Nano elsker mangfold og høytrykk!


Årsrapport for KID - Kultur- og Idrettsbygg

Nano er glade for å ha fått KID som kunde. Kultur- og idrettsbygg i Oslo har en spennende profil og fine bilder å jobbe med. Vi har nettopp satt opp årsrapporten deres, og noen spenstige rollups.


TrykksakerTea Eskleand
Alle sammen i Kor

Nano har designet logo og visittkort for nyopppstartet interiørarkitektkontor - Kor Interiør. Vi jobber for øyeblikket med nettsider - stay tuned!


TrykksakerTea Eskleand
IEH og Norad med ny rapport

IEH har i samarbeid med Norad kommet med en ny, viktig rapport : "Arbeidstaker- og menneskerettigheter i offentlig innkjøp". Nano har designet rapporten, og jobbet med spennende infografikk.


TrykksakerTea Eskleand
Nye menyer for Theatercaféen

Nano har designet nye menyer for Theatercaféen. De har fått nye menyomslag, samt justert innholdslayout. Menylayouten er fleksibel, så Theatercaféen kan legge inn nytt innhold selv.


TrykksakerTea Eskleand
Moro for barna på Theatercaféen

Ny underholdning for barna. Nano har designet barnemenyer for Theatercafeen, med illustrasjoner av Cathrine Finnema. Menyen kan brettes til en kokkehatt til de små.


TrykksakerTea Eskleand
Viktig rapport for IEH

IEH har kommet med en viktig rapport om utnytting av migrantarbeidere. Nano har stått for layout og produksjon. Les mer om rapporten her.


TrykksakerTea Eskleand
Sølv til Norway´s Best Wine Company

Nano har designet nye visittkort for Better Wines. Kortene er i dyp blå med folie i sølv, og understreker eksklusiviteten i utvalget til firmaet.


TrykksakerTea Eskleand