Nano Design

Tjenester

Tjenester

Våre tjenester
 

Trykksaker

Vi leverer alt av trykksaker: brosjyrer, årsrapporter, flyere, visittkort, og DMèr. Vi viser gjerne til referanser ved behov. Vi elsker å jobbe med ulike papirkvaliteter, og krydrer gjerne med lakk, folie og preg. Vi kan levere ferdig trykket produkt, eller filer til ditt favorittykkeri.

Grafiske profiler

Har du startet et nytt firma og har behov for en grafisk profil? Eller har du en eksisterende profil som trenger justering. Du har kommet til riktig sted. Vi designer logoer og grafiske profiler, med tilhørende profilmateriale.

Pakningsdesign

Vi designer pakningsdesign for nye produkter, samt redesign av eksisterende produkter. Vi har god erfaring med design for matvarer- og drikke, og vet hva som skal til for å synes i butikkhyllene.


Messemateriell

Har firmaet ditt behov for en messestand, har vi lang erfaring med messevegger, rollups og messebord. I tillegg leverer vi give-aways som buttons, penner, reflekser, ballonger og til og med ølbokser.

Presentasjoner

Vi har med årene blitt veldig dyktige i Powerpoint, og kan derfor levere presentasjoner som viser budskapet ditt på en forståelig og attraktiv måte. Har du gjort et tappert forsøk selv, men føler presentasjonen ikke sitter helt – vi vasker den gjerne.

Nettsider

Vi utvikler alt fra enkle til komplekse nettsider, både malbaserte og skreddersydde. Nettsiden vil fungere like godt på mobil, som på desktop. Vi gjør sidene dine søkemotoroptimaliserte, så flere kunder finner deg på søkemotorer som Google. I tillegg designer vi bannerannonser og annen digital markedsføring.